Makeup look

Clarins Garden Escape Reviews

 photo IMG_4670_zps8wyxum5c.jpg
 photo IMG_4718_zpsf1lh8wm7.jpg
 photo IMG_4663_zps4k16f98e.jpgToday I’m going to talk a bit about Clarins spring collection 2015 by the name Garden Escape and WOW, I think I’m in love, I have the blush and eyeshadow palette!

Blush Prodige Illuminating Cheek colour 08 Sweet Rose the blush contains a small fine brush with real hair, which is quite smart, when you’re on the go. There are two shades, a mat and one with shimmer in, both in nice summery pink colors. The blush is going to be in their permanent assortment.

Garden Escape Palette Yeux 6 Couleurs the palette here, I had a really hard time trying, as there is the most beautiful pattern on the eyeshadow. I simply can’t resist it, haha. The palette is inspired by gardens in the spring. We have a delicate white with satin finish, that’s ideal for highlighting, and then there are two really beautiful green colors, one light and one dark. The same with the two pinks, which I really think will be a hit with me. Finally, we have probably my favorite, a warm brown. All the colors can be used dry and wet, with works brilliantly, the pigmentation is also top notch.

I already have a makeup look ready to all of you, where I’ve used the blush and palette, look forward to it.

 

I dag skal jeg snakke lidt om Clarins forårs kollektion 2015 ved navn Garden Escape og hold da op, jeg tror jeg er forelsket, jeg har blush og øjenskygge paletten!

Blush Prodige Illuminating Cheek colour 08 Sweet Rose blushen indeholder en lille fin børste af ægte hår, som jo er smart, når man er på farten. Der er to skygger, en mat og en med shimmer i, begger er en flot sommerlig varm lyserød farve. Blushen kommer til at være i deres permanente sortiment.

Garden Escape Palette Yeux 6 Couleurs palette her, havde jeg virkelig svært ved at prøve, da der er det smukkeste mønster på øjenskyggen. Jeg kan simpelhen ikke stå for det, haha. Paletten er inspireret af haver i foråret. Vi har en sart hvid med satin finish, som er ideelt til highlighting, så er der to virkelig smukke grønne farver, en lys og en mørk. Det samme med de to lyserøde, som jeg virkelig tror bliver et hit hos mig. Til sidst har vi nok min yngling, en varm brun. Alle farverne kan bruges tør og våde, som fungerer helt suverænt, pigmenteringen er også helt i top.

jeg her allerade et makeup look klaer til jer hvor jeg har brunget blush og palette glæder jer

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Makeup look