Green makeup video tutorial

MAC Cinderella Review

 photo IMG_5042_zpsfkdyzjfd.jpg
 photo IMG_5055_zpsimftebqg.jpgMAC Cinderella was a collection, which you could buy a little while ago. The collection is inspired by the new Disney film, Cinderella, which in the theaters right now. That I’m seriously considering whether I should go and see. I love everything Disney has its fingers in, haha. There were two products from the collection, which particularly caught my attention. I have for a very long time wanted some gloss to the eyes. They are both very transparent on the eyes, but I like the brown one the most, since it gives a more natural look. They give just such a nice and fresh shine to the eyes, which I absolutely love.

MAC Cinderella var en kollektion, som man kunne købe for et lille stykke tid siden. Kollektionen er inspireret af den biograf aktuelle Disney film, Askepot. Som jeg seriøst overvejer, om jeg skal tage ind og se. Jeg elsker alt, hvad Disney har haft fingerne nede i, haha. Der var  to produkter fra kollektionen, som især fangede min opmærksomhed. Jeg har i meget lang tid gerne ville have sådan noget gloss til øjnene. De er begge meget transparente på øjnene, men jeg er mest til den brune, da det får et lidt mere naturlig look. De give bare sådan et flot og frisk shine til øjnene, som jeg er helt vild med.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Green makeup video tutorial