Konfirmations makeup video tutorial

Gosh 003 To play with in Vegas

 photo IMG_4731_zpsvupbqg0b.jpg
 photo IMG_4784_zpsgbvm4c9l.jpgI have since Gosh launched their 9 shades palette, been very curious to try one of them. However, it was hard to choose, but I finally chose the most colorful 033, To play with in Vegas, which has all the colors of the rainbow. There are 3 very beautiful blues, 1 yellow, 1 orange, 1 coral red, 2 pinks and 1 dusty pink, I love all the colors and the pigmentation is also very good. I would prefer to use a primer to get the most out of the colors. I’m looking forward to working with the colors more and most likely some funny looks will come out of it

Jeg har siden Gosh lancerede deres 9 shades palette, været meget nysgerrig for at prøve en af dem. Det var dog svært og vælge, men jeg tog tilsidst den mest farvestrålende 033, To play with in Vegas, som har alle regnbuens farver. Der er 3 meget flotte blå, 1 gul, 1 orange, 1 koral rød, 2 pink og 1 gammel rosa, alle farverne er jeg vild med og pigmenteringen er også meget fin. Jeg vil foretrække at bruge en primer, for at få det optimale ud af farverne. Jeg glæder mig meget til at få lagt lidt mere med farver og mon ikke, der nok skal komme nogle sjove looks ud af det

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konfirmations makeup video tutorial