Makeup Tutorial Urban Decay Naked Palette

Lancóme My French Palette

 photo IMG_4808_zps51qfdhuc.jpg
 photo IMG_4812_zpsqd8hzyux.jpg
 photo IMG_4819_zpsidb0ij6b.jpg
 photo IMG_4840_zpszrqnjqik.jpgThis spring Lancóme launched this palette, inspired by French style and I absolutely love it! Love that they have decorated the palette’s front with a very romantic and feminine look. The palette contains a double ended brush, which makes it easy to have with you when you’re on the go. There are 6 natural colors, 3 matte and 3 with shine in, which work great for everyday use. So there are 3 hidden shades of turquoise, where the light one, I completely fell in love with. All 9 shades are soft and very well pigmented and perfect for creating a feminine casual look and a romantic evening look

Dette forår lancerede Lancóme den her palette, som er inspireret af fransk stil og jeg er helt vild med det! Elske at de har dekoreret palettens forside med et meget romantisk og feminint look. I paletten følger der en dobbelt ende børste med, som er nem at have med på farten. Der er 6 naturlige farver, 3 matte og 3 med glans i, som er meget flotte til et hverdags brug. Så er der 3 skjulte skygger i turkis, hvor af den lyse, har jeg forelsket mig fuldstændig i. Alle 9 skygger er bløde og meget gode pigmenteret og perfekte til at skabe et feminint hverdags look og et romantisk aften look

5

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Makeup Tutorial Urban Decay Naked Palette