Winged eyeliner with a twist and dark lips tutorial

MAC lipstick

 photo IMG_4890_zpsmvn9vhz0.jpgIn collaboration with Isabel and Ruben Toledo, Mac has created a very fine collection with lots of colors, I, myself fell in love with the lipsticks Opera and Barbecue.

I samarbejde med Isabel og Ruben Toledo har Mac skabt en meget fin kollektion med masser af farver, jeg faldt selv for læbestifterne Opera og Barbecue.  photo laeligber2_zpsye3neyag.jpgBarbecue is a mat color that is reddish with an orange undertone and I absolutely love it. At the moment I love all orange tones on lips.

Barbecue er en mat farve, som er rødlig med en orange undertone og jeg er helt vild med den. Jeg elske lige nu alle orange toner på læberne. photo laeligber77_zpsxl2zexzp.jpgOpera is an attractive mat dark red color with cold undertones in it, which I really like. I’m very happy with both lipsticks.

Opera er en lækker mat mørkerød farve med kolde undertoner i sig, som jeg virkelig godt kan lide. Begge læbestifter er jeg meget glade for.

 

3

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Winged eyeliner with a twist and dark lips tutorial