Chanel 645 Paradisio

Bobbi Brown Art Stick

 photo IMG_5153_zpsm3xgfpx8.jpg

I have many times asked myself why it is I’ve never tried anything from Bobbi Brown and then having said that, next time will be the day. And finally, it was, and it certainly isn’t the last time I buy something from Bobbi Brown. I bought a

Jeg har utallige gange spurgt mig selv om, hvorfor lige det er, at jeg aldrig har prøvet noget fra Bobbi Brown og derefter at have sagt, næste gang bliver det. Og endelig blev det, det er bestemt heller ikke sidste gang jeg køber noget fra Bobbi Brown Jeg har købte en photo laeligber1_zpsx8g8e8vj.jpgBobbi Brown Art Stick it functions both as a lipstick and a lip liner, it has a creamy matte finish and its durability is approximately 4 hours, depending on whether or what you eat. I, myself have the Dusty Pink, which is an ordinary pink, that’s great for all occasions. Especially this summer, I think it’s going to be delicious. I’m quite sure that I must have some more, because it’s perfect for my everyday makeup routine. By the way it also includes a pencil sharpener.

Bobbi Brown Art Stick den fungere både som læbestift og lip liner, den har en cremet mat finish og holdbarheden er ca 4 time, alt efter om og hvad man spiser. Jeg har selv Dusty Pink, som er en helt almindelig lyserød, der er flot til alle lejligheder. Især her til sommer, tror jeg den bliver så lækker. Jeg er helt sikker på, at jeg må have nogle flere, da den er perfekt til min hverdags makeup rutine. Der med følger forresten også en blyantspidser med til den.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chanel 645 Paradisio