Dark purple eye

Anastasia Beverly Hills Liquid Lipsticks

 photo IMG_5006_zpsw7gk7z57.jpg
 photo laeligber_zpsnox1th6x.jpg photo IMG_5013_zpsefkhzeem.jpgI love Anastasia Beverly Hills right from the first product I tried to now. When I saw that Anastasia had launched liquid lipsticks, I was hooked. I just had to try those. It was difficult enough to choose from the 20 colors they made. It was near impossible, but I ended up with 4 super rich colors, the packaging is super cute. They work just like a lipgloss, except that they dry out and give a very matte finish on the lips, which I love. If you’re not into that, then they’re probably not for you. They can be a little difficult to control, so a good advice is to use a lip liner first. They have crazy amount of pigmentation, so you don’t need to use much of the product. You actually have to be careful not to spend too much, since it compromise the sustainability, which otherwise is really good.

Persimmon is very orange, actually it’s the one I have on in the picture on the right side of my blog. I really like that it’s a mat color, its different.

American doll I’m in love with. It’s a delicious cold red, there’s talk about some really intense colors here.

Pure Hollywood is a sweet brownish pink that I don’t actually have any that’s similar to, so it’s fun to try.

Potion is a very dark purple, which is probably the color that I’ve had the most difficulty in getting to work, but it’s still very cool.

Jeg elske Anastasia Beverly Hills lige fra det først produkt, jeg prøvede til nu. Da jeg så, at Anastasia havde lanceret flydende læbestifter, var jeg hook. Dem var jeg nødt til at prøve. Det svære var nok at vælge i mellem de 20 farver, de har lavet. Det var jo umuligt, men jeg endte med 4 super flotte farver, indpakningen er super sød. De fungere lige som en lipgloss, bare at de tørre ind og giver en meget mat finish på læberne, som jeg er vild med. Hvis man ikke er til det, så er det nok ikke noget for en. De kan være lidt svære at styre, så et gode råde er, at bruge en lip liner først. De har en helt vild pigmentering, så man behøver ikke særlig meget af produktet. Man skal faktisk passe på ikke at bruge for meget, da det nemlig kan gå ud over holdbarheden, som faktisk er meget god.

Persimmon er meget orange, faktisk den jeg har på, på billedet i min sidebane. Jeg kan meget god lide, at den er mat, det er anderledes.

American doll er jeg forelsket i. Det er en lækker kold rød, der er snak om nogle virkelig intense farver her.

Pure Hollywood er en sød brunlig lysrød, som jeg faktisk ikke har nogen der ligner, så det er meget sjovt at prøve.

Potion er en meget mørke lilla, som nok er den farve, jeg har haft sværest ved at få til at fungere, men den er stadig meget cool.

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dark purple eye