Anastasia Beverly Hills Liquid Lipsticks

Anastasia Beverly Hill eyeshadow palette

 photo IMG_4934_zpsaxxb36yw.jpg
 photo IMG_4958_zpsomny50qr.jpgStar Blue, Ice Blue, Black Diamond, Opaline, Vibrant Pink, Frosted Lilac, Teal Shimmer, Dragonfly photo IMG_4922_zpsmlgfiyck.jpgAs I showed here, I had indeed ordered some stuff from Anastasia Beverly Hill, I also had to throw a palette in the basket. I had some other palettes from Anastasia Beverly Hill in advance, the ones I have and I’ve been incredibly excited about. So I threw myself into building my own palette, and wow it’s difficult to choose from all the beautiful colors. I went for the more colorful shades, and I’m very happy with my choice. Anastasia Beverly Hill eye shadows are always extremely well pigmented and hold up well, they are easy to fade out and easy on the eyelid.

Som jeg viste her, så havde jeg jo bestilt nogle ting fra Anastasia Beverly Hill, jeg var også nødt til at smide en palet i kurven. Jeg har nogle andre paletter fra Anastasia Beverly Hill i forvejen, dem har jeg været utrolig begejstret for. Så jeg kastede mig ud i at bygge min egen palet, hvor er det dog sært at vælge imellem alle de smukke farver. Jeg gik efter de mere farverige skygger, og jeg er meget glad for mit valg. Anastasia Beverly Hill øjenskygger er altid vildt godt pigmenteret og holder godt, de er nemme, at blænde ud og let på øjenlåget

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anastasia Beverly Hills Liquid Lipsticks