Anastasia Beverly Hills Tamanna tutorial

YSL Touche Éclat Blur Primer and Touche Éclat Blue Perector reviews

 photo IMG_6800_zps7h7jgtuf.jpg
 photo IMG_6761_zpspoaro0ho.jpgDoesn’t it just look deliciously exclusive. It’s the latest launch form YSL and I love it.

Ser det ikke bare lækker exkluciv ud. Det er den nyeste lancering fra YSL og jeg er vild med det. photo IMG_6818_zpsmasrjzhn.jpgYSL Touche Éclat Blur Primer. I haven’t tried that many primers, but this is the best I’ve tried. The consistency is delicious, not a thick layer of silicone, it performs very well in smoothing out fine lines, dry places and impurities in the face and your foundation simply add so well. But the exciting thing about it is the small glitter particles that goes in and gives a fresh glow to the skin.

YSL Touche Éclat Blur Primer. Jeg har ikke prøvet særlig mange primer, men det  her er den bedste, jeg har prøvet. Konsistensen er lækker, ikke et tykt lag silicone, den klarer det rigtig godt med at udglatte de fine linjer, tørre steder og urenheder i ansigtet, og ens foundation lægger simpelthen så godt. Men det spændende ved den her primer er de små glitter partikler, som går ind og giver en frisk glød til huden. photo IMG_6797_zpsew4hequx.jpg      YSL Touche Éclat Blue Perector is actually a very exciting product I still play around with. You use it after your foundation or during the day to freshen up your makeup and don’t worry, although it’s pink, it’s transparent once it’s on.

YSL Touche Éclat Blue Perector er faktisk et meget spændende produkt, som jeg stadig leger lidt med. Man anvender det efter sin foundation eller i løbet af dagen for at friske makeuppen op og bare rolige, selvom den er lyserød, så er den transparent, når den kommer på.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anastasia Beverly Hills Tamanna tutorial